Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

14 березня в Україні відзначають День Українського добровольця

Новина
14.03.2022

14 березня Україна відзначає День українського добровольця. Це люди, які вступили на військову службу за власним бажанням; люди, які добровільно обрали шлях воїни, що тримає над нами мирне небо; це вірні сини та дочки рідної землі, здатні відстояти незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, її право на існування. Це свято справжніх патріотів, адже українські добровольці – це символ мужності, героїзму, щирого патріотизму та відваги. Саме вони першими відчули відповідальність і змогли піднятися на захист своєї Батьківщини, у складні часи мужньо чинили опір ворогу навіть без сучасного озброєння, першими прийняли на себе удар російського агресора і, без сумніву, зроблять це знову і знову.

         Україна засвідчила свою повагу до цих людей, запровадивши дане свято.

Шановні добровольці, бійці добровольчих батальйонів, воїни!

Прийміть щирі вітання з нагоди свята, подяку та низький уклін кожному, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов’язок, за незламність бойового духу.  Бажаємо Вам здоров`я, наснаги, витримки, мудрих рішень та нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. Хай доля буде прихильною до Вас та Ваших родин.

         Ми вдячні бійцям, які пройшли пекло найтяжчих бойових операцій, які боронили та боронять наші міста та села у теперішній не легкий час. Пам'ять про них завжди жива.

                                               …Кинули дивани, вимкнули новини

                                               І нові події створюють самі.

                                               Хлопці добровольці, Ви прийдіть живими!

                                               Хай минають кулі Вас у цій війні!

І нехай, нарешті, запанує мир на нашій землі!

 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше