Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

19 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ ФЕРМЕРА

Новина
19.06.2022

 Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем фермера!

В усі часи сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою добробуту кожного українця. Це свято усіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів. Фермерство - не просто робота на землі, а дбайливе господарювання за традиційним українським укладом, що потребує колосальної напруги сил і повної самовіддачі.

Тож у цей святковий час хочу подякувати усім фермерам громади за Вашу наполегливу працю! Бажаю Вам високих врожаїв та гарної погоди. Нехай засіки повняться відбірним урожаєм, а Ваші сім'ї - достатком. Впевнений, що Ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприятимуть стабільному розвитку нашої громади.

Зі святом Вас!

З повагою

селищний голова                                                                      Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше