Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

365 ДНІВ БОРОТЬБИ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

Новина
24.02.2023

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється рік від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку росія веде проти України ще з 2014 року.

Цивілізований світ знову зіткнувся з режимом, який прагне силової ревізії кордонів та відновлення імперії. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а й знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу та ліквідація української державності. Агресор планував захопити Київ за кілька днів. На загарбання України відводилося кілька тижнів, однак російський бліцкриг зазнав повного краху.

Ми, українці, вистояли й продемонстрували волю до перемоги. Довели спроможність протистояти російській військовій агресії. За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, українці продемонстрували світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Наш героїчний опір – це боротьба не лише за фізичне виживання Українського народу та свободу країни, а й за власну ідентичність і цінності нашого суспільства як частини європейської спільноти. Зараз українці стоять на перших рубежах оборони вільного світу від світу диктатури і зла.

Від 2014 року Україна бореться за суверенітет і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

Вистояли – переможемо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше