Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

9-11 листопада 2022 року оголошено днями жалоби

Новина
09.11.2022

Відповідно до розпорядження селищного голови Олега Басалика від 09.11.2022 № 149-р "Про оголошення в Мар'янівській селищній територіальній громаді днів жалоби" для вшанування пам'яті загиблого у російсько-українській війні військовослужбовця Лагановського Богдана Богдановича  жителя села Брани, який захищав незалежність, суверинітет і територіальну цілісність України оголошено 9-11 листопада 2022 року днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях та спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності.

Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше