Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

А чи знаєте ви, що таке "лудоманія"?

Новина
17.06.2024

Ігрова залежність у сучасному світі є серйозною проблемою, яка може сприяти широкому спектру негативних наслідків як для окремої особи/сім’ї так і  для суспільства в цілому. Важливою задачею є розуміння її причин, наслідків та шляхів подолання.

Зважаючи на це, з метою підвищення обізнаності працівників надавачів соціальних послуг територіальних громад області з даною тематикою Волинським обласним центром соціальних служб спільно із Громадською спілкою "Центр відповідальної гри" 07-08 травня 2024 року було проведено онлайн-тренінг на тему: «Соціально-психологічна реабілітація осіб з ігровою залежністю».  Учасниками заходу були 47 працівників надавачів соціальних послуг з 24 територіальних громад області, зокрема і від вашої територіальної громади.

З метою надання методичної допомоги надавачам соціальних послуг, щодо здійснення соціально-профілактичної роботи серед мешканців територіальних громад з питань негативного впливу азартних ігор (ігор на гроші), та загрози ігрової залежності (лудоманії), підвищення обізнаності населення щодо способів запобігання ігрової залежності, контактів закладів, які надають допомогу особам з ігровою залежністю та особливостей функціонування Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх надсилаємо інформаційні матеріали, з якими можна ознайомитись за посиланням:  

https://www.canva.com/design/DAFrgx-V8jc/xGqfR291cUoHBlUIGkSBKA/view.  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше