Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Біль серце стискає, гірко плаче душа

Новина
20.01.2023

20 січня 2023 року у будинку культури смт Мар’янівка відбувся захід "Біль серце стискає, гірко плаче душа" під час якого було освячено оновлену стелу «Вічна пам'ять захисникам українського народу» та круглий стіл із батьками та вдовами військовослужбовців, що загинули захищаючи нашу українську землю від російського агресора.

Посвяту здійснив священник місцевого храму Церкви святих апостолів Петра і Павла (смт Мар'янівка) Віталій Куць. Зі словом вдячності та пошани до запрошених звернувся селищний голова, який подякував батькам - за патріотичне виховання справжніх синів українського народу, гідних громадян своєї країни, та вдовам - за велике прагнення жити у вільній демократичній та суверенній державі, а також вручив подяку Євгенії Харків - за її активну громадську позицію, підтримку національної ідеї, самовідданість та волонтерську діяльність, та висловив слова вдячності за ініціативу в організації сьогоднішньої зустрічі, за плідну співпрацю із редакцією газети "Волинь" та спонсором передплати на підписку газети Олександром Потинським. На захід були запрошені - головний редактор газети "Волинь" Олександр Згоранець та заслужений журналіст України Катерина Зубчук, які також зі словами вдячності звернулись до запрошених та вручили подарунки від редакції газети.

Долучились до заходу волонтер та депутат селищної ради Валентина Маціюк із гуртом колядників із с. Борочиче, яка зачитала власні вірші та поділилась своїми враженнями про спілкування із хлопцями із передової.

Також поділились своїми авторськими віршами Інна Вітковська та Дарина Процюк.

Всім дякуємо за участь у круглому столі та співпрацю. Разом до перемоги!

Слава Україні! Героям слава!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше