Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійна ярмарка на підтримку збройних сил України

Новина
14.06.2022
Щиро дякуємо мешканцям селища Мар'янівка та усім жителям громади, а особливо дітям, які прийняли активну участь у благодійній ярмарці, а також організаторам та учасникам даного заходу, а саме: керівнику ресторації "Вулик" Валентині Маціюк, комунальному закладу "Центр надання культурних послуг", комунальній установі "Центр надання соціальних послуг", відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я, керівникам, вчителям та учням навчальних закладів громади та всім працівникам Мар'янівської селищної ради, молоді церкви "Спасіння", котрі долучились до благодійної ярмарки. 
Спільними зусиллями вдалося створити хороше свято і при цьому зібрати біля 60 тис. грн, які будуть витрачені на підтримку Збройних сил України.
РАЗОМ МИ СИЛА! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше