Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Річ у тім" - це виставка, яка присвячена проблемі домашнього насильства у будь-якому його прояві.

КУ "Центр надання соціальних послуг"
07.12.2023
Завдяки підтримці Благодійного фонду "Рокада" у межах 16 днів протидії насильству  відбулася пересувна виставка "Річ у тім".
Річ у тім, що ти можеш врятувати чиєсь життя, якщо не залишишся осторонь.
👉 Річ у тім, що кривдником можеш бути ти сам і не розуміти цього.
👉 Річ у тім, що домашнє насильство часто замовчують.
👉 Річ у тім, що страждати від домашнього насильства можуть ті, кого ти знаєш.

Річ у тім, що всі предмети, які представлені на цій виставці, мали місце в реальних подіях, пов’язаних з домашнім насильством, згідно з інформацією, наданою Національною поліцією України (всі імена і деякі деталі змінено).

Мета цієї виставки – вкотре привернути увагу населення до такого жахливого явища як насильство. Ця проблема часто залишається за зачиненими дверима. Її замовчують. Від неї відводять очі і не помічають.

Ознайомитись із картинами та прослухати життєву історію можна просканувавши QR код який розташований у правому верхньому куті.  Картини знаходяться у приміщені Будинку культури Мар'янівської селищної ради.

Також у рамках всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" психологині провели тренінг для  внутрішньо переміщених жінок віком від 18-50 років та роздали "набори гідності"  від Благодійного фонду "Рокада".

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше