Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бюджетний рейтинг громад Волинської області

Фінансовий відділ
30.01.2023

До питання бюджетного рейтингу громад Волинської області.
Для того, щоб оцінити роль керівництва громад, то більш об"єктиним буде, на мою думку, оцінити стан надходжень місцевих податків та зборів у бюджети громад, тобто без врахування ПДФО.
Отже, згідно з цим показника ситуація є трошки іншою. Зокрема, громадами-лідерами, які добре спрацювали із місцевим бізнесом і, відповідно, отримали значно більше у 2022 р. відносно 2021 р. місцевих податків та зборів є Прилісненська, Поромівська, Велицька, Локачинська, Мар"янівська та інші громади. При тому, половина громад Волині отримали меншу суму місцевих податків, що є негативним явищем. Особливо незадовільно спрацювали у Луківській, Вишнівській, Рівненській, Старовижівській, Колодяжненській, Берестечківській, Маневицькій та Шацькій громадах.
Знову ж таки, кого цікавить як ваші громади спрацювали у 2022 р відносно 2021 р в плані наповнення місцевих бюджетів дивіться та порівнюйте з іншими.
Розроблено на основі даних ДФ Волинської ОДА викладачами Кафедра Міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівський національний університет природокористування

Джерело

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше