Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чемпіонат з шашок

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
16.06.2022

Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" проводить чемпіонат області з шашок-64 серед осіб з порушенням зору, слуху та ураженнями опорно-рухового апарату.

Захід відбудеться 01-03 липня 2022 року в м.Луцьк (Волинська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, вул. Шопена,11). Реєстрація учасників змагань та прийом заявок здійснюється 01 липня 2022 року з 10,00 до 10,45 год. Урочисте відкриття змагань об 11.00 год.

Враховуючи вищевикладене, просимо осіб з  порушеннями зору, слуху та ураженнями опорно-рухового апарату до 29 червня 2022 року надати попередні заявки на участь у чемпіонаті області. 

Для подачі заявки та за додатковими запитаннями звертатись в відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Мар'янівської селищної ради, або в Центр надання соціальних послуг Мар'янівської селищно ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше