Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День боротьби зі СНІДом

КЗ "Центр надання культурних послуг"
01.12.2022

Всесвітній день боротьби зі СНІДом щорічно відзначається по всьому світі 1 грудня. Цей день став одним з найвавжливіших міжнародних днів, пов'язаних питаннями охорони здоров'я та однією з ключових можливостей підвищення інформованості, та відзначити такі досягнення як розширення доступу до лікування та заходів з профілактики.

У всьому світі сьогодні говорать про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія, про масштаби цієї трагедії, про те, що ця чума 20, а тепер вже і 21 століття загрожує існуванню людства і, звичайно  ж, про те, як зупинити глобальне поширення епідемії ВІЛ/СНІДу. Міжнародним символом боротьби зі СНІДом є "червона стрічка", як символ розуміння цієї проблеми.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше