Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійний фестиваль до Дня єднання України

КЗ "Центр надання культурних послуг"
16.02.2024

Єднаймо наші душі і серця, і помисли хай будуть в нас єдині !
Бо наша єдність це мета творця, Бо наша Єдність – захист України !
Єднаймося у радості й біді, Єднаймося в одній дружній родині
Нас зробить єдність сильними тоді, коли в серцях любов до Батьківщини.
Напередодні Дня єднання України в НД « Просвіта» села Галичани відбувся благодійний фестиваль «Друзі, єднаймося і не цураймося, бо Україна- ОДНА!» за участі колективів нашої громади: аматорського колективу «Кумоньки» клубу села Довгів під керівництвом завідувачки Юлії Пастухової, аматорського колективу « Мереживо» клубу села Борисковичі, керівник Олена Ковальчук, аматорського колективу «Червона калина» БК смт Мар’янівка, керівник Надія Венско та Народного аматорського фольклорного колективу «Джерело» села Галичани, керівник Галина Антонюк; солістів: Катерина Катана клубу Ржищів, керівник Надія Гашинська, дуету Вероніка та Ірина Фещуки, дуету Любові Циринюк та Олександра Драгущака. Наймолодші учасники заходу Мельничук Артем, Шульга Єлизавета, Папиш Тарас, Фещук Владислав, Дячук Вадим, Фещук Мирон та чудові ведучі Оксана Харчук та Ілона Рудюк. Музичне озвучення забезпечив художні керівник НД «Просвіта» Сергій Андрєєв.
Учасників фестивалю об’єднала одна мета, підтримати та допомогти нашим захисникам, які захищають нашу землю ціною власного життя. Адже, тільки в єдності і підтримці один одного ми сильні і непереможні.
По закінченні виступу творчих колективів зі словами вдячності до всіх присутніх звернулась староста Галичанського старостинського округу Марія Папиш, яка всім учасникам подякувала та прозвітувала за попередньо зібрані кошти. Також прозвучали слова вдячності від директорки КЗ « Центр надання культурних послуг Мар’янівської селищної ради» Оксани Киричук.
По закінченню заходу, завдяки місцевим господиням: Галині Пасічник, Галині Антонюк, Надії Харчук, Світлані Шоцькій, Євгенії Шоцькій, Євгенії Митинській, за будь-який донат, усі присутні мали можливість скуштувати гарячу юшку, куліш, піцу та чебуреки.
Зібрані кошти, у сумі 14 тис. 402 грн., будуть направлені на потреби нашим захисникам. Кожному, хто прийшов на захід, хто долучився до доброї справи, щира подяка. Завдяки не байдужим жителям ми вкладаємо чергову часточку в спільну справу для підтримки наших військових та наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid02HbfZmNqQabYX8PPMTniFdsedAJpZPzGZQa75LuJrREXE2CSxF2NdxDW9rb6hS3CWl%26id%3D100017722995387&show_text=true&width=500" width="500" height="759" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше