Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День єднання

Новина
16.02.2022

16 лютого 2022 року о 10 годині біля приміщення Будинку культури смт Мар'янівка та  в навчальних закладах громади відбулась акція єднання.

До заходу долучились апарат селищної ради, освітні заклади та депутати Мар'янівської селищної ради.

До жителів громади звернувся селищний голова із промовою:

"Указом Президента України від 14.02.2022 № 53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 16 лютого 2022 року  оголошено Днем єднання.

 Сьогодні наша держава опинилася в дуже непростому становищі. З одного боку, на сході України уже восьмий рік триває війна.

З другого, останнім часом на кордонах нашої держави відбувається концентрація російських військ. Окремі ЗМІ нагнітають обставини й відверто лякають людей, сіючи панічні настрої.

У цій ситуації надзвичайно важливо зберігати спокій, бути впевненими у своїх силах, у нашій армії, мати холодний і тверезий розум, щоб діяти виважено й виключно в інтересах України, майбутнього нашого народу.

Упевнений, що як і багато століть поспіль український народ та збройні сили України в єдності і з честю відстоять незалежність та цілісність України".

 

  ГЕРОЯМ СЛАВА

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше