Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ФЕРМЕРА

Відділ земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища
19.06.2024

19 червня – День фермера

Кожного року 19 червня в Україні з особливою повагою відзначається День фермера. Це свято демонструє важливість і значущість праці тих, хто день у день присвячує себе розвитку аграрного сектору країни, вирощуючи продукти харчування та забезпечуючи здоров’я та благополуччя українського народу.
Фермерське господарство відіграє ключову роль в економіці України, є одним з основних експортерів аграрної продукції та створює значущу кількість робочих місць у сільській місцевості. Завдяки своїй праці фермери не лише забезпечують продовольчу безпеку країни, але й є опорою місцевих громад, активно беручи участь в соціальному житті своїх населених пунктів.     

Незважаючи на традиційний характер своєї діяльності, українські фермери активно впроваджують сучасні технології, використовуючи інноваційне обладнання та практики.
День фермера України — це не просто дата у календарі. Це вираз поваги до тих, хто кожного дня докладає зусиль для процвітання української землі та забезпечення благополуччя її мешканців. Це день підтримки, вдячності та визнання.
Щиро вітаємо фермерів! Нехай ваша праця приносить щедрі врожаї, а земля дарує здоров’я та благополуччя під мирним небом вільної України!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше