Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День мобілізаційного працівника

Новина
17.03.2023

Шановні працівники сектору з питань мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту Мар'янівської селищної ради, службовці Першого Луцького РТЦК та СП, військових комісаріатів та інших установ, робота яких пов’язана з мобілізаційною діяльністю!
Щиро вітаю вас із професійним святом! Ви виконуєте важливу організаційно-штатну, обліково-призовну та мобілізаційну роботу з комплектування військ особовим складом, а також берете вагому участь у плануванні матеріально-технічного забезпечення основних мобілізаційних заходів. 

Щиро вітаю всіх мобілізаційних працівників, які обрали таку відповідальну професію та бажаю міцного здоров’я, наснаги, миру та добра. Пам’ятаймо те, що в теперішній час вони виконують надзвичайно важливу місію для України.

Висловлюю щиру вдячність Вам за самовіддану працю. Бажаю витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Зичу всім вам родинного добробуту, міцного здоров’я і щастя.

З повагою

селищний голова                                                                                  Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше