Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День українського добровольця

Новина
14.03.2023

Щороку, 14 березня Україна відзначає День українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист України і захищають рідну землю від загарбників. Хоч відзначення цього Дня є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячене, споконвіку супроводжує український народ - гуртуватися при спільній загрозі.

Сьогодні, у надзвичайно відповідальний час для держави, український народ з особливою увагою дивиться на своїх героїв. Діти народу, українські воїни, для них захист рідної землі - найвища честь, покликання, обов'язок.

Висловлюємо велику вдячність та повагу добровольцям, а також усім захисникам, які сьогодні мужньо захищають честь і гідність рідної країни. Сердечно дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власнеим життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок,  мужньо протистоїть  російській агресії.

Ми всі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, кому не судилося повернутися до рідних домівок. Вони тримають небо над нами й назавжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!

Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше