Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято дитинства

Служба у справах дітей
02.06.2023

До Дня захисту дітей в Мар’янівській селищній раді було влаштовано літнє, сонячне свято. Дійство розпочалося із святкового концерту за участю дітей шкільних колективів.

З привітальним словом звернувся голова Мар’янівської селищної ради Олег Басалик, з побажаннями щасливого, мирного дитинства, без війни та горя, міцного здоров'я, щастя, добра, родинного затишку та обов’язкової і найшвидшої перемоги нашої держави над агресором. Вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів загиблих героїв.

З найщирішими побажання до дітей, їх батьків, опікунів та піклувальників звернулася начальник служби у справах дітей Ольга Повзун.

Продовжилося свято активними іграми, розвагами, веселими руханками, які дітям забезпечили фахівці благодійного фонду «Карітас» - Радехів.

Приємним моментом для найменших жителів громади було вручення призів та солодких гостинців від селищної ради та благодійного фонду.

Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, діток загиблих воїнів та дітей з вразливої категорій сімей, за сприянням селищної ради та місцевих спонсорів, працівники селищної ради  вручили подарунки.

Висловлюємо щиру подяку, за надану благодійну допомогу у вигляді спонсорської допомоги, придбання солодощів та подарунків для дітей, а саме керівникам, директорам ПП «Агро-Експрес-Сервіс, ФГ «Євгена Шелепіни», ФГ «Галущак Є.С.», ФГ«Галичани –Агро», ТЗОВ «Горохів–насіння» та волонтерам БФ «Карітас» за святкову атмосферу.

   Надаючи допомогу Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

   Організатори та учасники свята:

    КЗ «Центр надання культурних послуг»

    Служба у справах дітей 

    Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я

   

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше