Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги власників особистих селянських господарств, власників земельних паїв, сільським жителям, які мають намір створювати та розвивати бізнес в аграрному секторі

Новина
20.02.2023

Проєкт Європейського Союзу «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні (IPRSA) у співпраці з Програмою «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим Банком, пропонує власникам особистих селянських господарств, власникам земельних паїв, сільським жителям, які мають намір створювати та розвивати бізнес в аграрному секторі, представникам громад долучитися до онлайн заходу на платформі ZOOM, який відбудеться 22 лютого 2023 року о 10.00-12.30 (програма додається).
Під час заходу будуть висвітлені наступні теми та питання: функціоналу особистого електронного кабінету фермера у державному аграрному реєстрі, особливості створення (реєстрації) сімейних фермерських господарств без набуття статусу юридичної особи, переваги сімейно-трудових відносин, а також окремі питання державної підтримки та соціального захисту таких суб'єктів господарювання та їх членів.
Реєстрація на захід триватиме до 12.00 21.02.2023 року.
Посилання на форму реєстрації: https://forms.gle/RifAGbfNoxVfXQ2E9.

Запрошення на захід "Сімейні фермерські господарства в Україні - створення, реєстрація, переваги, можливості. Огляд Державного аграрного реєстру"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше