Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги внутрішньо переміщених жінок!!!

Сектор соціального захисту населення
01.12.2022

🔥 Внутрішньо переміщених жінок Волині, які прагнуть започаткувати або розвинути власну справу, запрошують до участі в бізнес-навчанні та конкурсі грантів для отримання фінансування

👌На учасниць проєкту чекає серія навчань, що складається з 4 тематичних бізнес-тренінгів. Серед тем – алгоритм успішного ведення власної справи, бізнес-комунікації, позиціонування продукції, опанування технік продажів та багато інших цікавих і актуальних тем. 
Після закінчення навчального курсу кожна учасниця підготує бізнес-план і зможе подати його на грантовий конкурс для отримання фінансування на відкриття, розширення або переміщення власного бізнесу. 
 Розмір одного безповоротного гранту, який не передбачає додаткових умов, складає 1500 доларів США. Розмір гранту, який передбачає створення робочих місць, складає 3000 доларів США!
Також досвідчені бізнес-тренери надаватимуть випускницям консультації та менторську підтримку із розвитку бізнесу.
👉 Проєкт розрахований на самозайнятих жінок та жінок-підприємиць, які внаслідок війни змушені були переїхати в більш безпечні регіони, і шукають можливості для відновлення свого бізнесу або започаткування нового. Проєкт в першу чергу прагне допомогти забезпечити цих жінок та їхні сім’ї стабільним доходом на новому місці.
🧐 Тому до участі в проєкті запрошуються:
- внутрішньо переміщені жінки віком від 18 років, які внаслідок війни змушені були переїхати до Луцька та Волинської області, 
- мають/ли власний бізнес або хочуть його створити/відновити на новому місці, 
- хочуть стати успішними підприємицями, отримати доступ до фінансування власного мікробізнесу, а також потребують сучасних знань та практичних навичок.
☺️ Участь в навчанні та інших заходах проєкту безплатна. Організатори навчання забезпечують учасниць навчальними матеріалами, харчуванням, відшкодуванням витрат за проїзд та проживанням в разі необхідності. 
☝️Зареєструватися до участі в проєкті можна за посиланням - https://forms.gle/7Rhm2G2D4m38RzRB6 
У разі запитань, будь ласка, звертайтеся за тел. 050 67 305 26. Кількість учасниць обмежена, поспішайте зареєструватися!
_______________________
Проєкт «Економічні можливості для жінок, які постраждали внаслідок війни» впроваджує Український жіночий фонд (УЖФ) у Вінницькій, Волинській та Тернопільській областях за технічної підтримки структури ООН Жінки (UN Women) за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF). Регіональним партнером УЖФ у виконанні цього проєкту у Волинській області є громадська організація «Розвиток Волині».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше