Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Двоє жінок Мар'янівської територіальної громади отримали почесне звання України “Мати-героїня»

Новина
04.06.2024

Указом Президента двоє жінок Мар'янівської територіальної громади отримали почесне звання України “Мати-героїня”. Йдеться про тих осіб, які народили і виховують п’ятеро і більше дітей. Заступник голови Луцької районної державної адміністрації Алла Ганіч, голова Луцької районної ради Тетяна Павлова-Багрійчук та Мар'янівський селищний голова Олег Басалик сьогодні, 04 червня 2024 року, вручили Марії Забузько із с. Борисковичі та Людмилі Сарбі із смт Мар'янівка відповідне посвідчення і нагрудний знак.

Урочисті з нагоди вшанування матерів були наповнені атмосферою радості, поваги і захоплення. Захоплення тими, хто не зважаючи на важкі часи, все ж знаходить у собі сили йти уперед, присвячуючи себе дітям.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше