Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Гуманітарна допомога від Caritas Archidiecezji Warszawskiej

Новина
27.05.2022

26 травня 2022 року Мар’янівська селищна рада отримала гуманітарний вантаж від Caritas Archidiecezji Warszawskiej, який доправив Володимир Каштелян.

Селищна рада висловлює слова великої вдячності Caritas Archidiecezji Warszawskiej та перевізнику за гуманітарну допомогу у вигляді персональних посилок із продуктами харчування та засобами гігієни й скеровує адресні допомоги для військовослужбовців Збройних сил України, вимушено переміщеним особам, сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, людям похилого віку, які постраждали внаслідок бойових дій у рідних селах, містах та селищах, та змушені були покинути свої рідні домівки, рятуючись від куль, бомб, ракет та звірств кремлівських окупантів.

Війна вже наклала трагічний та непоправний відбиток на життя усіх громадян України, а особливо – дітей, тому Ваша допомога та розуміння є вагомим внеском у боротьбі з російською федерацією.

Ми вдячні за турботу, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця.

Божого благословення та мирного неба!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше