Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація щодо фінансування заяв-розрахунків для надання матеріального забезпечення застрахованим особам

Фонд соціального страхування інформує
29.12.2022

Станом на 29.12.2022р. Луцьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області профінансовано заявки-розрахунки, які були прийняті від роботодавців по 28.12.2022р. включно.

Нагадуємо, що після проведення виплат за рахунок коштів Фонду страхувальник надсилає повідомлення про виплату коштів застрахованим особам протягом місяця з дня проведення виплат.

Повідомляємо, дата фінансування лікарняних і декретних допомог прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає до ФССУ за лікарняним працівника. Слідкувати за станом фінансування можна у телеграм-каналі: https://t.me/socialfund (орієнтуйтесь на дату прийняття заяви від вашого роботодавця).

Після того, як кошти перераховано на рахунок страхувальника, виплата допомоги працівнику здійснюється ним у найближчий після дня призначення допомоги строк, установлений для виплати заробітної плати, або одразу після надходження коштів від Фонду соціального страхування України .

Попри умови воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля здійснення усіх страхових виплат і допомог. Підтримуємо ЗСУ, віримо в Україну. Разом переможемо.

 

Луцьке відділення УВД ФССУ

у Волинській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше