Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурс на заміщення вакантних посад структурних підрозділів апарату Мар’янівської селищної ради

Оголошення
11.02.2021

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Мар’янівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад структурних підрозділів апарату Мар’янівської селищної ради:

1.Начальника відділу-адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» - 1 штатна одиниця.

2.Начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту  та охорони здоров’я - 1 штатна одиниця.

3.Головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту  та охорони здоров’я – 1 штатна одиниця;

4.Спеціаліста I категорії відділу освіти, культури, молоді, спорту  та охорони здоров’я  - 1 штатна одиниця.

5.Головного спеціаліста відділу земельних ресурсів - 1 штатна одиниця.

6.Головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи -1 штатна одиниця.

7. Адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг»   віддалене робоче місце -1 штатна одиниця.

Вимоги до кандидатів:

     1.Начальника відділу - адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг»: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

      2.На посаду начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту  та охорони здоров’я: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

     3.На посаду головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту  та охорони здоров’я: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, володіння  персональним комп’ютером в режимі користувача. Без вимог до стажу роботи.

    4.На посаду спеціаліста I категорії відділу освіти, культури, молоді, спорту  та охорони здоров’я: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, володіння  персональним комп’ютером в режимі користувача.  Без вимог до стажу роботи.

      5. На посаду головного спеціаліста відділу земельних ресурсів: вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, володіння  персональним комп’ютером в режимі користувача. Без вимог до стажу роботи.

      6. На посаду головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи - вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 року.

      7. На посаду адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг»  віддалене робоче місце: вища освіта не нижче ступеня молодшого бакалавра, вільне володіння державною мовою, володіння  персональним комп’ютером в режимі користувача. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше1 року.

       Основні вимоги до кандидатів визначені згідно з типовими професійно–кваліфікаційними характеристиками посад посадових осіб місцевого самоврядування.

        Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: вул. Незалежності, 26, смт Мар’янівка, Волинська область, щоденно з понеділка по четвер з 8 до 17 год., у п’ятницю — з 8 до 16 год., субота, неділя — вихідні.

         Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає комісії з проведення конкурсу такі документи:

 1) письмову заяву про участь у конкурсі;

 2) автобіографію;

 3) дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

 4) копію паспорта громадянина України;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту;

6) заповнену особову картку встановленого зразка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

7) копію військового квитка (за наявності).

8) декларацію про доходи особи, яка претендує на зайняття посади, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування, за 2020 рік.

       Особи, які працюють у Мар’янівській селищній раді і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають;

       Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Довідки за телефоном: (03379) 9-80-87.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше