Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Луцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області виплатило 3,7 млн гривень страхових виплат за 5 місяців 2022 року

Фонд соціального страхування інформує
30.05.2022

Щомісячні страхові виплати від Луцького відділення УВД  ФССУ у Волинській області упродовж травня отримали 232 потерпілих на виробництві та членів їх родин.

Загалом за 5 місяців 2022 року перераховано на банківські картки або доставлено листоношами 3,22 мільйона гривень щомісячних страхових виплат.

Нагадаємо, такі виплати в повному обсязі компенсують потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у наступному місяці за попередній.

На медичну та соціальну допомогу потерпілим від нещасного випадку на виробництві за даний  період  профінансовано 276,3 тис  грн.

Оперативна інформація про стан фінансування страхових виплат, лікарняних і декретних допомог оновлюється у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше