Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Луцький національний технічний університет запрошує на навчання

Новина
04.07.2024

Луцький національний технічний університет запрошує на навчання на ОС
Бакалавр за 61 освітньою програмою https://lntu.edu.ua/uk/abituriyentu_/umovy-vstupu/umovy-vstupu-dlyavypusknykiv-shkil здобувачів, які користуються спеціальними умовами вступу, зокрема учасників бойових дій, які мають право вступати за результатами співбесіди замість здачі національного мультипредметного тесту на навчання на денну та заочну форму. Для цього вам необхідно звернутись у наш університет в період з 2 липня по 10 липня для реєстрації пільги, створення електронного кабінету вступника та подачі заяви на проходження співбесіди.

Дати здачі співбесіди: 9 липня, 13 липня, 16 липня, 19 липня.

Для детальної консультації просимо звертатись за тел. 0990846402 Рябих Наталя.

Луцький національний технічний університет запрошує на навчання на ОС Магістр за 49 освітніми програмами https://lntu.edu.ua/uk/abituriyentu_/umovyvstupu/abituriyentu_/umovy-vstupu/umovy-vstupu-dlya-zdobuttya-stupenyamahistr здобувачів, які користуються спеціальними умовами вступу, зокрема учасників бойових дій, які мають право вступати за результатами співбесіди замість здачі ЄВІ та ЄФВВ на навчання на денну та заочну форму.

Для цього вам необхідно звернутись у наш університет в період з 2 липня по 26 липня
для реєстрації пільги, створення електронного кабінету вступника та подачі заяви на проходження співбесіди.

Дати здачі співбесіди замість ЄВІ та фахового вступного випробування замість ЄФВВ: 17 липня, 18 липня, 23 липня, 26 липня, 27 липня.

Для детальної консультації просимо звертатись за тел. 0990846402 Рябих Наталя.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше