Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мар'янівська громада отримала Starlink

Новина
13.02.2023

На даний час ворог докладає значних зусиль по знищенню критичної інфраструктури нашої країни, спрямовуючи ударні дрони, крилаті ракети та інші засоби ураження, намагаючись посіяти хаос та громадське невдоволення. Але його зусилля викликають зворотний ефект. Намагаючись лишити нашу країну без електропостачання, тепла, води та засобів зв’язку, ненависть до окупанта лише загострюється.Тому на даний час є вкрай актуальним та необхідним забезпечення резервним джерелом електроживлення та зв’язком.

Гостро постає необхідність створення резервних джерел електропостачання та додаткових засобів зв’язку для забезпечення комунікації під час блекауту (довготривалої відсутності електрики та/або відсутності мереж мобільного оператора). Таким резервним каналом комунікації є Starlink від Ілона Маска, який з перших днів війни активно використовують збройні сили України на передовій, медичні заклади та правоохоронні органи.

В рамках підтримання українського народу у боротьбі з путінською росією Урядом Польщі було передано Волинській обласній військовій адміністрації засоби зв’язку Starlink.

6 лютого голова Луцької районної військової адміністрації Анатолій Костик передав Starlinkи очільникам шести громад Луцького району, в тому числі й Мар’янівській селищній територіальній громаді.

Селищний голова Олег Басалик, депутатський корпус та жителі Мар’янівської селищної територіальної громади висловлюють щиру вдячність польському народу, Міністерству цифрової трансформації України за надану допомогу, за підтримку у боротьбі з російським окупантом, а також адресують слова вдячності Волинській обласній військовій адміністрації, Луцькій районній військовій адміністрації за співпрацю та позитивне вирішення вкрай важливої проблеми щодо забезпечення резервного каналу зв’язку.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше