Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мінсоцполітики вчасно профінансовано виплату соціальних допомог, пільг та субсидій за квітень

Сектор соціального захисту населення
13.05.2022

 

Міністерством соціальної політики України на початку травня (2-3 травня) в повному обсязі профінансовано подані регіональними органами соціального захисту населення заявки щодо потреби у коштах для забезпечення виплат соціальних допомог, пільг та субсидій одержувачам за квітень на загальну суму 8,0 млрд гривень.

Зазначена сума коштів спрямована в регіони структурним підрозділам з питань соціального захисту населення для подальшого здійснення вказаних соціальних виплат.

У більшості регіонів відповідні кошти вже зараховано на банківські рахунки одержувачів або перераховано АТ ,,Укрпошта” для виплати готівки людям.

В окремих регіонах відповідне фінансування триває.

Таким чином, з урахуванням поточної ситуації в країні, кошти всім одержувачам вже найближчими днями надійдуть на рахунки, відкриті в установі уповноважених банків та через виплатні об’єкти АТ ,,Укрпошта” або на персональні облікові записи одержувачів в АТ ,,Ощадбанк”.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше