Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодь за безпеку руху

Комісія ТЕБ та НС
21.03.2023

Враховуючи важливість та необхідність попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та дорослих, заради підтримки небайдужої, відповідальної та творчої молоді України створено контент, розміщений на сайті Міжнародного благодійного фонду, орієнтований в основному на підростаюче покоління, який стосується правил безпечного поводження на вулицях та дорогах, а також залізниці, пересування транспортом, необхідності використання світлоповертальних елементів у темний час доби, а також популяризації актуальних, на разі, навичок надання домедичної допомоги серед населення.

Завантажити фото та відео матеріали можна безпосередньо з сайту Міжнародного благодійного фонду за посиланням https://dopomogadtp.com/molod-za-bezpeku-dorozhnoho-rukhu-2/ (роділ "Соціальна реклама"). За необхідності Фонд може надати копії заяв/дозволів авторів (невиключні права власності) на використання творів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше