Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нагородження освітян Мар'янівської громади в облдержадміністрації

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
29.09.2023

Напередодні професійного свята педагогів привітали і відзначили голова Волиньради Григорій Недопад,  його перший заступник Юрій Поліщук, начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Натілія Матвіюк, депутати обласної ради, керівництво облвійськадміністрації та галузевої профспілки.

Найбільша зала обласної ради зібрала близько сотні кращих волинських педагогів загальної, фахової, професійної, вищої та позашкільної освіти, які у своїй діяльності досягли вершин майстерності та суспільного визнання

Досягнення та перемоги волинських освітян голова обласної ради Григорій Недопад відзначив грамотами і подяками.

За заслуги у сфері освіти п’ятьом педагогам вручено обласні премії імені Йосипа Гошовського. Однією з них є учитель математики Мар'янівського ліцею Мар'янівської селищної ради Поплавська Оксана Гнатівна. 

Подякою  Міністерства освіти та науки України відзначено учителя історії та правознавства Бранського ліцею Войціцьку Жанну Анатоліївну.

Почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації нагороджено головного спеціаліста-консультанта відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Мар'янівської селищної ради Волошину Наталію Володимирівну. 

Вітаємо! Бажаємо нових звершень та перемог.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше