Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ!

Оголошення
08.11.2021

Відповідно до рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 05.11.2021 щодо запровадження «червоної» зони у Волинській області  з 08 листопада 2021, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, громадські слухання щодо підтримки кандидатури старости Галичанського старостинського округу Папиш Марії Ярославівни проводяться виключно у формі надання письмових пропозицій та зауважень.

Жителі Галичанського старостинського округу до якого входять села Галичани, Новий Зборишів, Хмельницьке, що виявили бажання підтримати кандидата на посаду старости у відповідному окрузі та на період громадського обговорення наділені правом голосу відповідно до виборчого законодавства, можуть подати на поштову (45744, вул. Незалежності, 26, смт Мар’янівка, Луцького р-н, Волинська обл.) або електрону адресу селищної ради (maryanivka_silrada@ukr.net) заповнені підписні листи згідно із запропонованого зразка до 17.11.2021.

 

Організаційний комітет для організації громадських обговорень Мар’янівської селищної ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше