Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення конкурсу

Оголошення
18.02.2022

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Мар’янівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу бухгалтерського обліку та господарської діяльності – головного бухгалтера Мар’янівської селищної ради -1 штатна одиниця.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу бухгалтерського обліку та господарської діяльності – головного бухгалтера Мар’янівської селищної ради:

  • громадянство України; 
  • вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста;
  • вільне володіння державною мовою;
  • стаж роботи за фахом не менше 5 років або стаж роботи на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах державної служби, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років;   
  • вміння надавати пропозиції, їх аргументувати та презентувати, вміння працювати в команді;
  • володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача, досвід роботи з офісними програмами Microsoft (Word, Excel).

Основні вимоги до кандидатів визначені згідно з типовими професійно–кваліфікаційними характеристиками посад посадових осіб місцевого самоврядування.

Заяви про участь у конкурсі та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: вул. Незалежності, 26, смт Мар’янівка, Волинська область, щоденно з понеділка по четвер з 8:15 до 17:15 год., у п’ятницю — з 8:15 до 16 год., субота, неділя — вихідні.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає комісії з проведення конкурсу такі документи:

1) письмову заяву про участь у конкурсі;

2) автобіографію;

3) дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

4) копію паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту;

6) документ про підтвердження володіння державною мовою (документ про повну загальну середню освіти за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни) або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови).

7) заповнену особову картку встановленого зразка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

8) згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

9) копію військового квитка (за наявності);

10) крім подання вищевказаних документів, на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції необхідно заповнити електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру) за минулий (2021) рік за формою, відповідно до Закону України «Про запобігання  корупції».

Особи, які працюють у Мар’янівській селищній раді і бажають взяти участь в конкурсі, зазначених документів до заяви не додають;

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

 

Довідки за телефоном: +380509200730

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше