Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнська олімпіада з математики + 20 балів до ЗНО

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
22.02.2022

1 лютого стартував дистанційний тур Усеукраїнської олімпіади з математики Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Організація та проведення олімпіади з математики відбувається відповідно до Положення про Всеукраїнські олімпіади вищого навчального закладу для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти (наказ Міністерства освіти і науки України від 21.12.2016 р. за № 1587, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 10.01.2017 р. за № 16/29884) та згідно з наказом про проведення Всеукраїнської олімпіади з математики Волинського національного університету імені Лесі Українки у 2021–2022 навчальному році за № 21-з від 25.01.2022 р.

Запрошуємо абітурієнтів 2022 р. узяти участь в олімпіаді. За успішне розв’язання більшості задач учасникам буде нараховано до 20 додаткових балів до сертифіката ЗНО з математики при вступі до Волинського національного університету імені Лесі Українки на спеціальності 111 Математика, 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Інформатика). Участь в олімпіаді можуть брати особи, які отримали повну загальну середню освіту або можуть отримати документ про повну загальну середню освіту в 2022 р.

Олімпіада відбувається у два тури. Перший тур – дистанційний. За його результатами учасники, що виконали не менше як 75 % завдань, будуть запрошені до участі у другому турі, який відбудеться 9–10 квітня 2022 р.

Із завданнями дистанційного туру можна ознайомитися на офіційному вебсайті Волинського національного університету імені Лесі Українки. Розв’язані завдання (скан-копії розв’язків) можна надсилати до 31 березня 2022 р. на електронну адресу: olimpmath@ukr.net

Разом із розв’язаними завданнями потрібно надіслати заповнену реєстраційну картку, що містить контактні дані виконавця.

Учасники олімпіади мають право після кожного туру олімпіади подавати у письмовій формі заяви до апеляційної комісії до підбиття остаточних підсумків відповідного туру. У заяві учасник повинен вказати причину апеляції.

Бажаємо успіху!

Телефон для довідок: +38(050)1405498

E-mail: olimpmath@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше