Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оперативно-профілактичні заходи на території Мар’янівської ОТГ

Новина
14.02.2023

14 лютого 2023 року з метою з’ясування причин неявок для реєстрації та постановки на облік уповноваженого органу з питань пробації, в рамках виконання індивідуального плану соціально-виховної роботи із засудженими, що перебувають на обліку Луцького районного сектору №1 з питань пробації, спільно з поліцейським офіцером громади СВГ ВП Луцького РУП капітаном поліції Ігорем Мельничуком здійснено перевірку за місцем проживання підоблікових осіб та проведено з ними індивідуально-профілактичні бесіди. Метою таких заходів стало вивчення середовища, в якому проживає вказана категорія осіб, їхнє коло спілкування,  ознайомлення зі способом життя та недопущення вчинення  повторних правопорушень. Заходами охоплено територію Мар’янівської селищної ради. 

Під час проведення перевірки вивчено умови проживання, побуту, наявність скарг з боку сусідів, родичів, обговорено питання щодо поведінки засуджених в громадських місцях. Поліцейським офіцером громади Ігорем Мельничуком наголошено на дотриманні вимог статей Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо норм поведінки в громадських місцях. Співробітниками Луцького РС №1 з питань пробації роз’яснено обмеження встановлені судом, недопустимість вчинення повторних злочинів та порушень громадського порядку. 

Проведення подібних спільних перевірок є одним із завдань співпраці служб, які опікуються засудженими особами. До того ж, спілкування із засудженими в домашніх умовах відкриває їхню особистість з нової сторони, що, безперечно, впливає на результативність профілактичної роботи. 

          

Луцький РС №1

з питань пробації

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше