Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРИВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
10.06.2022

 

Від щирого серця вітаємо Вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

2021/2022 навчальний рік завершено в особливих умовах! Завдяки згуртованості всіх учасників освітнього процесу – учнів, педагогів, та батьків нам вдалося організовано завершити навчальний рік.

Вітаю всіх вас з урочистим, радісним святом «Останнього дзвоника»!

Дорогі випускники! Дитинство – щаслива й радісна планета, кожному з нас доводиться бути на ній лише раз, а далі – нове, доросле життя, в якому необхідно самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі й долі всієї країни. Ви – молода генерація, яка народилася й виросла у незалежній державі. Попереду у вас нові вершини та досягнення. Креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, будьте впевненими у своїх силах, прагніть більшого й досягайте поставленої мети – і ви станете по-справжньому успішними та щасливими.

Сердечно дякуємо вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо Вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром! Низький уклін Вам, дорогі освітяни, вихователі та наставники. Силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє держави.

Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Щастя всім, добра, міцного здоров’я, успіхів та мирного неба над головою!

 

Начальник відділу освіти, молоді, спорту 

та охорони здоров'я  Мар'янівської селищної ради                            Ольга ЛАКИШ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше