Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пам'ятаємо. Сьогодні, завтра, завжди

КЗ "Центр надання культурних послуг"
30.05.2024

Сьогодні у селищну бібліотеку  завітали здобувачі освіти 6 класів Мар’янівського ліцею разом з педагогом Інною Вітковською. Діти хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв та поклали квіти до банера полеглих/померлих захисників.
Бібліотекар ознайомила учнів з фотоальбом «Пам’ятаємо своїх Героїв.2014-2024», розповіла про його електронну версію . Також діти роздивились фронтові експонати привезені з війни волонтером Валентиною Маціюк.
Ще 10  років тому ми  не знали багатьох  слів, пов’язаних з війною, тепер майже кожну родину  так чи інакше опалило полум’я військових дій. Кожну сторінку цього фотоальбому -  31 герой написали своїми життями.
Вони відали свої життя за всіх нас. Це має пам’ятати кожен. Сьогодні, завтра, завжди.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше