Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пам’ятка про документи, які підтверджують спеціальні статуси іноземців та осіб без громадянства в Україні

Сектор соціального захисту населення
03.06.2022

БФ «Право на захист» є виконавчим партнером Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та здійснює діяльність із забезпечення захисту та дотримання прав біженців, осіб, які звернулися за захистом, осіб без громадянства (далі - ОБГ), внутрішньо переміщених осіб та інших осіб вразливих категорій.
У зв’язку зі збройним вторгненням Російської Федерації в Україну біженці, особи без громадянства, особи, яким надано додатковий захист, особи, які звернулися за захистом в Україні, вимушені переміщуватися територією України з метою збереження свого життя та життя своїх сімей.

Фонд отримує звернення від таких осіб з різних областей України, оскільки вони стикаються зі складнощами під час перевірок в них документів, що посвідчуються особу та/або підтверджують законність їх перебування/проживання в Україні.
З метою забезпечення прав вказаних категорій осіб під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану БФ «Право на Захист» розроблено пам’ятку про документи, які підтверджують спеціальні статуси іноземців та осіб без громадянства в Україні, у зв’язку з цим.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше