Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стежками рідного краю

КЗ "Центр надання культурних послуг"
03.06.2024

Літо - на нього так чекала уся дітвора, теплі, сонячні та безтурботні дні наповнені усім прекрасним та цікавим. Сьогодні працівники КЗ " Центр надання культурних послуг " організували для дітей пізнавальну подорож "Стежками рідного краю". Бібліотекар Мар'янівської селищної бібліотеки Валентина Процюк ознайомила присутніх з фотоальбомом " Пам'ятаємо своїх Героїв", діти розглядали експонати з фронту привезені волонтером Валентиною Маціюк.
Також побували на поні-фермі с. Цегів, де з задаволенням спостерігали за привітними тваринами та слухали цікавинки про поні, які розповідала Світлана Ковальчук. Відвідавши етнографічний музей с. Цегів, учасники подорожі поринули у світ старовинної вишивки та побуту наших предків. З цікавістю слухали екскурсію, яку провела завклуб Світлана Процюк. На закінчення подорожі влаштували дружній пікнік ,де діти ділились враженнями від побаченого.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше