Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Разом ми переможемо!

Новина
09.04.2022

Мар’янівська громада спільними зусиллями волонтерів, активістів та жителів нашого краю активно продовжують надавати допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України, територіальній обороні, які знаходяться у зоні активних бойових дій та вимушено переміщеним особам, які змушені були покинути власні домівки та знайшли прихисток у нашій громаді.
Спільними зусиллями вдалося налагодити пошиття плитоносів, які постійно вдосконалюються, враховуючи побажання військовослужбовців, та виготовлення захисних пластин, до речі, сьогодні вдало пройшли випробування бронепластини, які надали волонтери (у кількості 48 пластин), придбавши їх за кордоном за власні кошти, а ще тканину та фурнітуру з розрахунку на 100 шт. плитоносів. За це щира подяка жителям нашої громади Федоровичу І., Семенюку І., Іващуку В., Еммі В., Камінському І., Христину Ю., Щерблюку Д., та ін.

Станом на 08.04.2022 було пошито 63 плитоноси, 38 роздано, із них 21 із плитами, та 30 шт. розгрузки для магазинів. Заготовлені викройки матеріалу для пошиття 50 шт. плитоносів. Спільними зусиллями, таки вдається налагодити, більш надійний та зручний індивідуальний захист нашим захисникам.
Продукти харчування, медикаменти, теплі речі, засоби гігієни та інше все, що вдається зібрати волонтерам, активістам та жителями громади, як найшвидше доставляється, як допомога до військових частин, які беруть безпосередню участь у бойових діях, медичним закладам та госпіталям, як адресна допомога, військовослужбовцям, які на передовій.

Мар'янівська селищна рада висловлює щиру подяку волонтерам, активістам та жителям громади за підтримку Збройних Сил України.

Низький уклін та шана захисникам України! Разом ми переможемо! Слава Україні!!!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше