Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОДЯКА СПОНСОРАМ

Новина
21.01.2022

Мар’янівська селищна рада висловлює щиру подяку за придбання новорічних подарунків учням шкіл та вихованцям дитячих садочків громади благодійним спонсорам:

Євгену Шелепіні, Олександру Потинському, ПП "АГРО-ЕКСПРЕС-СЕРВІС", Роману Шостаку, Роману Сірко, ФГ "Галстедан", ФГ "Перлина НОВА" Степану Галущаку, ТОВ "ПП Західна Аграрна Компанія", ФГ "ГАЛИЧАНИ-АГРО-ЛЕНД", ПП "ЛОБАЧІВКА ЛЮКС", ФГ "ШКАЛУБА", ФГ "ВЛАДІРА", Олександру Циринюку, Роману Сцьольному, Роману Груцькому.

Шановні меценати, щиро дякуємо вам за те, що Ви подарували нашим дітям солодке свято.

Бажаємо всім щасливого Нового року та веселих Різдвяних свят. 

Дуже приємно, що в наш складний час, існують такі люди, які готові бути активними учасниками святкового дійства, створити казку для малечі. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Хай Господь Вам сторицею віддячить за Ваше розуміння, добро, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше