Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОДЯКА ЗА НАДАНУ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ

Сектор соціального захисту населення
07.03.2023

За ініціативи відділу соціального захисту населення Мар’янівської селищної ради, територіальною громадою було отримано благодійну допомогу від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна». Внутрішньо переміщені особи, а також мешканці громади, які опинились в складних життєвих обставинах змогли отримати необхідні речі та продукти харчування, що є дуже важливим в цей складний час, та є частиною добра для повноцінного життя.

Громада висловлює щиру подяку за неодноразову підтримку місцевого населення та ВПО директору ВОБФ «Дитяча місія. Україна» Людмилі Лонюк та усій команді фонду, за те що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує, а всіляко намагаєтеся  внести частку своєї душі і праці.

Надіємось на подальшу співпрацю та підтримку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше