Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Мар’янівської селищної ради

Оголошення
17.01.2022
  1. Повна назва вакантної посади та назва комунального підприємства, установи чи закладу, в якому посада керівника є вакантною:

 

      Директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Мар’янівської селищної ради.

 

Місце знаходження комунальної установи: 45744, Волинська область, Луцький район, смт Мар’янівка, вул. Незалежності, 26

 

  1. Умови конкурсу (кваліфікаційні та інші вимоги до кандидатів, передбачені чинним законодавством):

 

     Кваліфікаційні вимоги: вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста) та спеціальністю відповідної галузі знань; вільне володіння державною мовою, здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають до Мар’янівської селищної ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою та автобіографією;

- копії документів про освіту;

- копії паспорта та ідентифікаційного коду;

- письмову згоду на обробку персональних даних;

- конкурсну пропозицію обсягом не більше 10 сторінок друкованого тексту в паперовій формі (проєкт плану розвитку установи на середньострокову перспективу, три роки)

        Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

  1. Строк і місце прийому документів:

 

Документи приймаються конкурсною комісією до 31 січня 2022 року включно, в приміщенні Мар’янівської селищної ради за адресою: вул. Незалежності, 26, смт Мар’янівка, Волинська обл., відділ організаційно-кадрового та правового забезпечення (при собі мати оригінали документів).

  Уповноважена особа: секретар конкурсної комісії Лиса Юлія Володимирівна, телефон 0987110882, електронна адреса: maryanivka_silrada@ukr.net

                                               ________________________

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше