Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Правила безпеки. Обережно, бурульки!

Комісія ТЕБ та НС
12.12.2023

Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах масово утворюються крижані бурульки.

Особливу небезпеку вони становлять в місцях масового скупчення людей та на тротуарах що безпосередньо прилягають до будинків. Бурульки є серйозною небезпекою, адже падаючи, вони можуть травмувати перехожих.

У разі неможливості позбавитися від бурульок необхідно уникати небезпечних ділянок.

 Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності — самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

По можливості слід триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями.

Дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.

Будьте пильними та бережіть себе!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше