Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я з закінченням 2023-2024 навчального року

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
31.05.2024

Шановні діти, батьки, вчителі!

Попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2023-2024 навчальний рік, сьогодні свято, свято останнього дзвоника!

Для багатьох школярів це сповіщення про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для Вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя.
Нехай цей шлях буде щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви зреалізуєте свої здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями власного життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій!
Пам’ятайте завжди: Україна – це не зруйновані будинки та інфраструктура, Україна – це Ви!
Поважайте своїх вчителів, наставників та батьків – вони дають вам найцінніше – знання та досвід.
Поважайте наших Воїнів – вони захищають наші життя, нашу Україну.
Глибока вдячність педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців та дітей  душу, серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Нехай звук останнього в цьому навчальному році дзвінка принесе з собою не лише завершення шкільного навчання, а й мирне небо над Україною, втілення всіх заповітних мрій та планів! Нехай у ваших серцях завжди звучить мелодія надії, не дивлячись ні на що. 

Працюйте плідно, живіть яскраво та змістовно!

Перемоги! Успіхів та миру!

З повагою,

колектив відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Мар'янівської селищної ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше