Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання селищного голови з Днем землевпорядника

Новина
11.03.2023

Земля для українця завжди була, є і буде чимось особливим. Це частина національної ідеї. Саме тому професія землевпорядника в Україні є дуже важливою, а на працівників цієї сфери покладається висока відповідальність. Особливої ваги професія набула в період децентралізації, коли відбулась масштабна передача земельних ділянок з державної в комунальну власність. І від точності, зваженості та професіоналізму землевпорядників залежить майбутнє економічне зростання територіальної громади.

Ваша робота має важливе значення для суспільства. Тож, вітаючи вас із професійним святом, бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у роботі, злагоди та нових творчих звершень у справі збереження й примноження нашого безцінного багатства на благо процвітання рідної України!

З повагою

селищний голова                                                                        Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше