Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДНЕМ ВЕТЕРАНА!

КУ "Центр надання соціальних послуг"
30.09.2023

1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям Мар'янівської громади за вклад в розвиток громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця та шанобливе ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Бажаємо вам найголовнішого – здоров’я, довгих і щасливих років життя, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Радійте успіхам дітей та онуків! Нехай всі проблеми та незгоди обходять вас стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше