Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Профілактична робота

Служба у справах дітей
20.09.2023

19 вересня 2023 року службою у справах дітей Мар’янівської селищної ради (О.Повзун) у співпраці з поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Луцького РУ поліції ГУНП (І. Мельничук), інспектором сектору ювенальної превенції сектору превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області (С. Лапків) та фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» (Л.Продун) проведено профілактичний рейд на території с. Брани, с. Галичани та с. Новий Зборишів.

Під час рейду відвідано сім’ї, діти з яких перебувають на обліку в службі та як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Батьків попереджено щодо належного виконання батьківських обов’язків, неприпустимість вживання спиртних напоїв та недопущення випадків вчинення насильства в сім’ї, створення належних умов для виховання дітей. Було наголошено на необхідності постійного відвідування дітьми навчальних закладів.

Крім перевірки умов проживання сімей, працівниками поліції та служби у справах дітей проведено профілактичну роботу з учнями-старшокласниками Бранівського ліцею на теми: «Безпека в соціальних мережах», «Правова відповідальність неповнолітніх», «Відвідування учнями навчального закладу».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше