Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Профілактичний рейд

Служба у справах дітей
18.09.2023

15.09.2023 службою у справах дітей Мар’янівської селищної ради, спільно з фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» селищної ради та поліцейським офіцером громади відділу превенції Луцького РУ поліції ГУНП проведено профілактичний рейд на території Бужанівського старостинського округу. Під час заходу було обстежено умови проживання дітей, які проживають у сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.

З дорослими проводилася профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, забезпечення дітям належних умов проживання, неприпустимість вживання спиртних напоїв. Попереджено про правову відповідальність згідно чинного законодавства та недопущення випадків вчинення насильства в сім’ї.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше