Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проєкт підтримки осіб з інвалідністю внаслідок війни (Грошова допомога)

Оголошення
16.02.2023

Повідомляємо, що від сьогодні стартує  Проєкт підтримки осіб з інвалідністю внаслідок війни (Грошова допомога), як важливий напрямок діяльності держави в питанні забезпечення прав і можливостей ветеранів у рамках співпраці Мінветеранів, Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Товариства Червоного Хреста України та компанії  “Редроуз Сі Пі Ес Лімітед”.  

Відповідно до Порядку реалізації проєкту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни право на грошову допомогу мають повнолітні громадяни України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи

Виплата грошової допомоги реалізовуватиметься виключно шляхом подання онлайн заяви особами з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи з використанням технічних засобів Мінветеранів та накладенням електронного цифрового підпису (ЕЦП) особи. 

  Подати електронну заяву можна на платформі eveteran.gov.ua самостійно або з допомогою адміністратора у приміщенні відділу «Центр надання адміністративних послуг “Дія Центр”» Мар’янівської селищної ради, здійснивши наступні кроки: 

  1. Авторизуватися в кабінеті на eveteran.gov.ua за допомогою електронного підпису.  
  2. Заповнити онлайн-форму на отримання підтримки (ввести відомості про свій міжнародний банківський рахунок IBAN та мобільний номер телефону).  
  3. Перевірити правильність своїх даних та підписати заяву електронним підписом перед надсиланням.
  4. Система надішле заяву для верифікації наявності статусу ветерана війни – особи з інвалідністю внаслідок війни (І або ІІ групи) в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни для прийняття рішення щодо призначення та подальшої виплати грошової допомоги протягом семи робочих днів на вказаний у заяві банківський рахунок. Якщо ні, то заява буде відхилена. Повідомлення про нарахування або відмову не буде надсилатися заявникам. Тому, у разі неотримання виплати у зазначений термін, заявники зможуть зателефонувати до Мінветеранів за номером: +380632271456*, де обов'язково допоможуть з’ясувати можливу проблему та розкажуть про механізм її вирішення. *Тарифікація на вихідні дзвінки відбувається згідно з умовами тарифного плану того, хто здійснює дзвінок. Детальнішу інформацію щодо Проєкту можна дізнатися на сторінці послуги на платформі eveteran.gov.ua.

 

Звертайтесь до відділу «Центр надання адміністративних послуг “Дія Центр”»

 Мар’янівської селищної ради за адресою:

смт Мар’янівка, вул. Незалежності, 26.

Графік роботи:

понеділок, вівторок, середа, четвер з  8.15 до 17.15;

п’ятниця з 8.15 до 16.00

без перерви на обід.

Субота, неділя – вихідний.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше