Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проведення профілактичного рейду по Галичанському округу

КУ "Центр надання соціальних послуг"
21.11.2023

20 листопада 2023 року на території Галичанського  старостинського округу проведено профілактичний рейд у складі фахівця із соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг" Мар'янівської селищної ради, начальника служби у справах дітей та старостою Галичанського округу з метою попередження та протидії насильства, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім'ї, а також підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та захисту прав дітей у таких сім’ях.

У ході рейду було здійснено відвідування сімей діти,  яких перебувають на обліку в службі та  які опинилися в складних життєвих обставинах. Також перевірено умови проживання дитини, позбавленої батьківського піклування, яка влаштована під опіку. З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків та недопущення випадків вчинення насильства в сім’ї, створення належних умов для виховання дітей. Надано пам’ятку батькам «Протидія насильству».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше