Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проведено рейд по перевірці умов проживання дітей, які проживають в сім’ях опікунів, піклувальників та сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

Служба у справах дітей
22.03.2024

21.03.2024 працівниками служби у справах дітей, КУ «Центр надання соціальних послуг» Мар’янівської селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Луцького РУ поліції ГУНП здійснено профілактичний рейд в селах Борочиче та Галичани. Метою якого було відвідати сім'ї, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей, які проживають в сім’ях опікунів/ піклувальників.

Під час заходу була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо створення належних умов для виховання дітей,  неприпустимість вживання спиртних напоїв та недопущення випадків вчинення насильства в сім’ях.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше